Slik fungerer Mivai*

Mivai ble til fordi vi ønsket å hjelpe alle til å finne beste tilbud i taxijungelen. Mivai setter deg i sentrum og gjør din taxiopplevelsen enklere og mer gjennomsiktig.

1. Bekreft hentested

Det første du gjør er å bekrefte hentested. Som et utgangspunkt kommer din posisjon fra mobilen din opp i Mivai, men om du ønsker å bli hentet et annet sted, kan du enten bruke kartet eller adressefeltet. Riktig hentested er avgjørende for at taxien skal finne deg, så være nøye med å sjekke at dette er korrekt.

bil-icon2

2. Velg destinasjon

For å få opp fastpris (eller prisestimat) må du legge inn destinasjon enten fra kartet eller eksakt adresse i søk. Det er også mulig å skrive inn kjente bygg eller steder uten at du kjenner den eksakte adressen. Faste steder som «Hjem» og «jobb» kan legges inn som faste søk.

bil-icon1

3. Se tilbud

Når du har lagt inn destinasjon vil du få opp en liste med alle taxiselskap i området hvor du befinner deg.

bil-icon2

4. Sammenligne tilbud

Ikke alle taxier er like. Mivai viser deg alle aktuelle taxiselskap der du er. Finn den beste bilen for deg, basert på pris, «rating» eller kortest ventetid.

bil-icon1

5. Bekreft tur

Er det mange som skal reise, angir du dette i appen. Har du mottatt en kampanjekode kan du aktivere den her. Det er også enkelt å bestille tur for et senere tidspunkt. Når du er fornøyd trykker du “BEKREFT” og taxien er på vei.

bil-icon2

6. Betaling

Noen taxiselskaper har åpnet for betaling i Mivai-appen. Da skjer betaling allerede ved bestilling av bil. Dersom selskapet ikke har betaling i app, må du betale til sjåføren på annen måte.

bil-icon1

7. Se bilen komme til deg

Følg med på kartet for å se at bilen er på vei til deg, tidsangivelse for ventet ankomst, bilens kjennetegn. Greit å vite en kald og regnfull kveld.

bil-icon2

8. Rating

Når turen er over blir du bedt om å «rate» reisen. Er du fornøyd har du mulighet til å gi opptil 5 stjerner. Taxiselskapene måles bl a på service. Si din menig og bli hørt. Din erfaring er viktig, og ratingen blir tilgjengelig både for nye kunder og for taxiselskapet. På den måten sørger vi for at våre reisende får god service og en trygg og behagelig tur.

* Tilgjengelig med selskaper som er Mivai-partner.

bil-icon1

9. Få kvittering

Etter endt tur får du kvittering for turen som lagres i «historikk» og sendes til deg på epost.

bil-icon2

* Funksjonene i Mivai kan variere, alt etter hvilke avtaler vi har inngått med de lokale taxiselskapene. Dersom du ikke kan bestille taxi direkte i appen, men må ringe, er det fordi vi ikke har avtale med dette selskapet. Noen selskap ønsker ikke å synliggjøre sine priser i Mivai, oppgi estimert ventetid i Mivai og/eller opplyse i Mivai om andre kunders brukererfaringer. For taxiselskap uten avtale med oss har vi brukt deres veiledende priser for å beregne et prisestimat for den aktuelle turen. Til disse taxiselskapene må man ringe for å bestille, og prisen blir som regel bestemt av taksameteret i bilen. Det kan likevel forekomme kampanjer, rabatter og spesialpriser som Mivai ikke kjenner til.

** Partnerselskap – er de taxiselskapene som velger å ha direkte dataintegrasjon mot Mivai. Med disse selskapene vil man oppleve utvidet funksjonalitet, som f eks opplysning om fastpris, ventetid, følge-bil-i-kartet og betale-i-appen.

Last ned Mivai taxiapp

Mivai TAXIAPP

Vi dekker de største byene og tettstedene i Norge. For deg som reiser mye er det en stor fordel å ha én taxiapp som kan brukes når du trenger det mest.

© 2020 Mivai

Vilkår og personvern

Medlem av:

unknown

FØLG OSS PÅ

Pin It on Pinterest

Share This