PERSONVERNERKLÆRING FOR MIVAI

Personvernerklæringen gjelder for deg som kjøper taxitjenester gjennom Mivai-appen og på Mivai-web. Her kan du finne informasjon om personopplysninger som samles inn, hva vi benytter dataen til, våre prinsipper for personvern og dine rettigheter som kunde.

Behandlingsansvarlig

Go Mobile AS (org.nr: 989 015 621) er ansvarlig («behandlingsansvarlig») for lagring og bruk av dine personopplysninger. Opplysningene blir behandlet i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

Våre prinsipper for personvern

  • Vi skal behandle personopplysninger på en lovlig, rettferdig og åpen måte.
  • Vi skal kun hente inn personopplysninger som er relevante for våre kunders reiser og kundeforhold hos oss.
  • Vi henter ikke inn mer personopplysninger enn nødvendig.
  • Personopplysninger som vi har hentet inn skal være oppdaterte og korrekte.
  • Personopplysninger som vi har hentet inn skal slettes når det ikke lenger er behov for dem.
  • Personopplysninger som vi har hentet inn skal behandles konfidensielt.
  • Vi selger aldri personopplysninger til tredjeparter.
  • Våre kunder har rett til å få innsyn i personopplysninger knyttet til sitt kundeforhold. Kunder skal kunne få en kopi av disse, og kan velge å slette dem fra våre systemer. 

Hva er mine rettigheter?

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet.

For å ta i bruk dine rettigheter må du sende epost til personvern@gomobile.no. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Dersom du ikke lenger ønsker å være registrert som kunde hos oss, kan du når som helst enkelt slette brukerprofilen din i Mivai-appen.Hva brukes personopplysningene til?

Personopplysningene vi behandler brukes i all hovedsak for å kunne formidle taxitjenester fra våre samarbeidspartnere og gi deg best mulig oppfølging av ditt kundeforhold. Vi bruker i tillegg opplysningene til å forbedre tjenestene våre og til å kunne tilby deg brukertilpassede tjenester og markedsføring, slik at du skal få en best mulig opplevelse hos oss.

Vi behandler som utgangspunkt dine personopplysninger fordi det er nødvendig for å kunne levere tjenestene vi tilbyr til deg. Vi vil også kunne sende deg markedsføring dersom du har samtykket til å motta dette fra oss.

Nedenfor følger en liste av forskjellige behandlingsaktiviteter, og hvilke opplysninger vi kan behandle for hver enkelt aktivitet: 

Registrering av profil i Mivai

For å bruke Mivai må du opprette en brukerprofil hos oss. I din profil lagres ditt navn, telefonnummer og epostadresse. Disse opplysningene trenger vi for å kunne gjennomføre din bestilling, sende deg ordrebekreftelse og kvittering, og for at taxiselskapet skal kunne komme i kontakt med deg i forbindelse med turen.

Hvis du vil betale for taxi gjennom appen, trenger vi også betalingsinformasjonen din. Dine kortdata blir ikke lagret hos oss, men hos våre leverandører av betalingstjenester. 

Markedsføring

Vi benytter forskjellige former for markedsføring for å fortelle deg om tilbud vi tror du kan være interessert i. Vi vil bare sende deg markedsføring dersom du har samtykket til det. Samtykke kan når som helst trekkes tilbake. 

Kundeinnsikt

Dine tilbakemeldinger og innspill om tjenestene våre er viktige for oss. Vi kan derfor gjennomføre markedsundersøkelser, lager kundeundersøkelser og i denne forbindelse ta kontakt med kunder direkte for å høre hva de synes om tjenestene våre.

Bestillingsinformasjon

Vi tar vare på dato og tid, samt fra- og til adresser og hvilket taxiselskap du valgte å benytte.

Transaksjonsinformasjon

For alle bestillinger som blir betalt gjennom Mivai, lagrer vi tilhørende transaksjonsinformasjon. Dette inkluderer beregnet kjørelengde, beregnet kjøretid, pris, eventuell kampanjekode og betalingsmetode. 

Enhetsinformasjon og logginformasjon

Vi innhenter informasjon om enhetene du bruker (telefon; nettbrett), slik som maskinvare, operativsystem og versjon, språkinnstillinger og enhetsidentifikator.

Dersom det oppstår kommunikasjonsproblemer mellom Mivai-appen og våre bakenforliggende servertjenester, innhenter vi serverlogger som kan inneholde tidspunkt, IP-adresse, anvendt app-funksjon og feilstatus.

Dette gjør vi for å kunne forbedre våre løsninger og drive blant annet feilsøking og feilretting. 

Bruks- og preferanseinformasjon

Dersom du tillater det, kan vi også lagre dine hjem- og jobb-adresser for å forenkle gjentagende bestillinger.

Tilbakemeldinger

Du kan gi tilbakemelding («rating» og/eller kommentarer) på taxiturer; disse lagrer vi for å kvalitetssikre og forbedre tjenesten. 

Lokaliseringsinformasjon

Dersom du tillater dette i appens innstillinger, kan Mivai innhente din enhets geo-posisjon. Denne benyttes for å forenkle selve bestillingen av taxi (eller andre relevante funksjoner) der og da, og lagres ikke permanent. 

Kontakt

Ved henvendelser angående vår behandling av personopplysninger kan du kontakte oss på e-post: personvern@gomobile.no eller på telefon +47 94 00 80 00 

Klager

Dersom du ikke er fornøyd med vår behandling av personopplysninger, ta kontakt med vårt personvernombud. Ombudet har som oppgave å sikre at vi følger Personopplysningsloven.

Du har også rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet.

Les mer hos Datatilsynet eller send epost til postkasse@datatilsynet.no 

Hjelp oss å bli bedre

Er det noe på denne siden som er uklart eller ikke stemmer? Da setter vi pris på din tilbakemelding. 

Endringer

Denne erklæringen er sist oppdatert: 14.08.2020 

Mivai TAXIAPP

Vi dekker de største byene og tettstedene i Norge. For deg som reiser mye er det en stor fordel å ha én taxiapp som kan brukes når du trenger det mest.

© 2019 Mivai

Vilkår og personvern

Medlem av:

unknown

FØLG OSS PÅ

Pin It on Pinterest

Share This