Historien om Mivai

Gründerne Ole K Gulbrandsen og Jens G Balchen opplevde at taxibransjen fikk mye negativ omtale og at den var kommet under press fra nye (og delvis ulovlige) markedsaktører. Basert på egne og andres erfaringer ønsket de å benytte sitt app-utviklingsselskap, Go Mobile AS, og bidra til å revitalisere taxibransjen med ny innovasjon og legge til rette for bedre kundeopplevelser. Sammen med dyktige medarbeidere dyrket de frem Mivai®, som nå fremstår som en åpen markedsplass, der taxiselskapene kan synliggjøre sine tilbud og der publikum kan velge tjenesteleverandør.

“Vi hadde et hysterisk fokus på kundeopplevelsen”, sier Ole K. Det skulle bli lett å bestille tur basert på pris, ventetid og rating. Samtidig skulle Mivai være en tilbyderkanal som ivaretar de seriøse (og lovlige) taxiselskapenes interesser inn mot en fremtid med endring. Taxibransjen ER allerede i endring. Mivai er et fremtidsrettet verktøy både for bransjen selv, men aller mest for deres kunder.

Om Go Mobile AS

Mivai utvikles av Go Mobile AS, et teknologiselskap som fokuserer på mobilitetsløsninger. Det er pt 15 ansatte, i Kristiansand og Oslo.

Go Mobile har også andre, frittstående produkter for fleksibel kollektivtrafikk; disse etterspørres primært av samferdselsmyndigheter på ulike forvaltningsnivåer.

Vår generiske teknologiplattform, GoBility™, vil være bærebjelken i nye, mer integrerte transporttjenester for fremtiden. Slike tjenester kan omfatte gjennomgående reiser (flere transportledd), varetransport, og andre logistikkbehov. Følg med!

Markedsavdeling

 Mivai utvikles av Go Mobile AS. Et teknologiselskap som arbeider med mobilitetsløsninger. Markedsavdeling består av fire ansatte som sørger for at Mivai til enhver tid er synlig i forskjellige markedskanaler.

Johnny Gjerseth
Daglig leder

Roberth Vestbø
Produktsjef

Elias Angell Spikseth
Partner og supportansvarlig

Magnar Totland
Leder fleksibel mobilitet

Kontakt oss Kristiansand

Go Mobile AS
Rådhusgata 3, 4611 KRISTIANSAND

Tlf: +47 9400 8000
E-post: post@gomobile.no

Last ned Mivai taxiapp

Mivai TAXIAPP

Vi dekker de største byene og tettstedene i Norge. For deg som reiser mye er det en stor fordel å ha én taxiapp som kan brukes når du trenger det mest.

© 2020 Mivai

Vilkår og personvern

Medlem av:

unknown

FØLG OSS PÅ

Pin It on Pinterest

Share This