F.A.Q.

Her er noen vanlige spørsmål om Mivai.

Kom i gang

Hvem bestemmer prisen?
Prisen for en taxireise bestemmes ut i fra offentlig regulerte maksimalpriser eller de reduserte priser det enkelte taxiselskap velger å operere med. Alle taxiselskaper plikter å vise basisprisene sine.
Hva menes med estimat?

Prisestimat er en beregnet pris basert på taxisentralens basispriser med optimal kjørerute og ingen forsinkelser.

Hva menes med fastpris?
Fastpris betyr at prisen er satt og beløpet kan ikke overstige denne summen. Prisen gjelder korteste rute, uten stopp.
Hvorfor må jeg ringe taxiselskap i mitt område?

Funksjonene i Mivai kan variere, alt etter hvilke avtaler vi har inngått med de lokale taxiselskapene. Dersom du ikke kan bestille direkte i appen, men må ringe, er det fordi vi ikke har avtale med selskapet. Noen selskap ønsker ikke å synliggjøre sine priser, oppgi estimert ventetid og/eller opplyse om andres brukererfaringer. For taxiselskap uten avtale har vi brukt deres veiledende priser for å beregne et estimat. Til disse taxiselskapene må man ringe for å bestille, og prisen blir som regel bestemt av taksameteret i bilen. Det kan likevel forekomme kampanjer, rabatter og spesialpriser som Mivai ikke kjenner til.

Partnerselskap – er de taxiselskapene som velger å ha direkte dataintegrasjon mot Mivai. Med disse selskapene vil man oppleve utvidet funksjonalitet, som f.eks fastpris, ventetid, følge bil i kartet og betale i appen.

Kan jeg følge taxien i kartet?
De taxiselskaper som (automatisk) meddeler Mivai posisjonen på bestilt bil, kan følges i kartet.

Bestilling av taxi

Hvordan får jeg kvittering?
Kvittering er mulig dersom turen er betalt gjennom Mivai-appen.
Fastpriser til flyplass
Noen selskaper har lagt inn fastpris til flyplass. Er ikke fastpris lagt inn, vises ordinært beregnet prisestimat, som oftest vil være høyere enn fastpris.

Tilbakemeldinger

Feil i appen

Finner du feil eller mangler, så meld gjerne fra til oss! Vi verdsetter alltid nyttige tilbakemeldinger fra brukerne våre. Send melding til support@mivai.no

Last ned Mivai taxiapp

Mivai TAXIAPP

Vi dekker hele Norge og snart Sverige. For deg som reiser mye er det en stor fordel å ha én taxiapp som kan brukes når du trenger det mest.

© 2018 Mivai

Pin It on Pinterest

Share This