1. oktober blir Go Mobile, et heleid selskap under Vy.

– Vi er veldig fornøyde med at Go Mobile blir en del av Vy. Dette er i tråd med Vys satsing på teknologi og digitale kundeløsninger for å fremme en miljøvennlig reise.  Vy skal gjøre det enkelt for kundene å planlegge og handle hele reisen dør til dør, og GoMobiles løsninger bringer oss nærmere målet. Vi vil videreutvikle selskapet sammen med medarbeiderne, og er overbevist om at deres kompetanse og kreativitet kommer kundene til gode, sier Synne Homble, konserndirektør for mobilitet og reiseliv i Vy.

– Ved hjelp av Go Mobiles teknologi kan vi tilby taxikjøp i Vy-appen allerede i 2020. I tillegg vil vi blant annet utforske hvordan vi kan ta i bruk Go Mobiles teknologi for fleksible busser som kan bestilles hjemmefra. Vi ønsker å gjøre det enklere for folk å reise miljøvennlig og kollektivt, slik at de kan klare seg uten egen bil, sier Homble.

– En god match
– Vi tror Go Mobile og Vy er en god match. Vy vil tilføre selskapet den kraft og kapital som er nødvendig for å lede an i utviklingen av nye mobilitetstjenester. Derfor er vi svært fornøyde med å få Vy som eier av selskapet, sier dagens styreleder og majoritetseier Ole K. Gulbrandsen.

Selskapet vil fortsatt ha sin base i Kristiansand, og Ole K. Gulbrandsen vil fungere som daglig leder inntil en ny, permanent daglig leder er på plass.

Fakta
I juni 2018 kjøpte Vy 26,3 prosent av selskapet Go Mobile. 9. september 2019 avtalte Vy kjøp av de resterende aksjene i selskapet. Go Mobile har 14 medarbeidere og har sitt hovedkontor i Vågsbygd i Kristiansand. Les mer på https://gomobile.no/

 

 

Pin It on Pinterest

Share This