Mivai er utrolig stolt av å kunne annonsere at vi har inngått en veldig spennende avtale med NSB. Snart kan du bestille taxi via Mivai appen rett fra e-billetten hos NSB.

Bestill togbillett og taxi i samme slengen, så står taxien og venter på deg når du kommer frem. Sammen med NSB og våre partnere satser vi på å tilby sømløse digitaliserte kundereiser fra dør til dør. Pilotsamarbeidet skal først prøves ut på noen destinasjoner- for eks Kristiansand.

Ny organisasjonsenhet i NSB
I 2018 opprettet NSB-konsernet organisasjonsenheten, Mobilitet og Strategi. Det er første gang i historien at NSB-konsernet har en egen enhet som skal jobbe med sømløse, digitaliserte kundereiser. En av de første strakstiltak som ble gjennomført var å innlede et strategisk samarbeid med Mivai for å gi et dør- til dør tilbud nasjonalt.

Bedre løsninger for kundene våre
– Transportsektoren endrer seg raskt, med digitalisering, elektrifisering, grønt skifte og selvkjørende transportmidler. Vi skal utvikle dør til dør-løsninger som gjør kollektivtrafikken mer attraktiv. Kundene vil ha smartere kjøp og mer helhetlige transportløsninger som tar deg fra der du er til dit du skal, sier Synne Homble, konserndirektør for Mobilitet og strategi i NSB-konsernet.

Store muligheter for Mivai-partnerne
Mivai og NSB skal anvende ny teknologi og digitalisering til å gjøre den kollektiv trafikk og reisen attraktiv, enklere, effektiv og behagelig. I dette arbeidet inngår også å gjøre taxi-tilbudet enda synligere og tilgjengelig for de reisende. I 2017 ble det solgt 66,6 mill togturer i Norge, og 70% av disse ble bestilt med e-billett. Vi er ikke i tvil om at en slik NSB-avtale vil tilføre våre Mivai-partnere nye kunder og muligheter.

 

Pin It on Pinterest

Share This