I fjor satte teamet (Catsj) ny løyperekord på distansen Kristiansand – Hovden med tiden 4:59:59. Nå er teamet blitt 20 mann og tilbake med ny hovedsponsor og drakt.

Laget brukte tre år på å klare å kjøre under fem timer til Hovden. Denne sesongen er det Lillehammer-Oslo som er hovedmålet til gjengen, som stort sett består av godt voksne familiefedre i fulle jobber.

Kristiansand – Hovden

Det ble dramatisk da den 210 kilometer lange Color Line Tour skulle avgjøres. Med ny løpsrekord snek Sandnes Ekspressen seg foran med fire sekunder foran våre Mivai gutter.

Med ny løyperekord (4:51,05) var det fornøyde ryttere som søkte etter næring i målområdet. Bakfra kom et Mivai Express Team som ikke ønsket å la Sandnes ta fra dem deres løyperekord fra i fjor.

Da de kom for full maskin over målstreken var det uvisst hvem som var vinneren. Men målingen viste at Mivai måtte se seg slått med usle fire sekunder etter 210 varme kilometer gjennom Setesdal. Sandnes kunne slippe jubelen løs og krones som årets vinnere av Color Line Tour og bærere av ny og imponerende løyperekord.

Det var stor skuffelse hos Mivai guttene men nå ser laget fram mot neste utfordring som er Lillehammer-Oslo 17 juni.

Pin It on Pinterest

Share This