Taxikunder stiller høye krav til tilgjengelighet og servicenivå. Med Mivai-teknologi er du alltid konkurransedyktig og lett å finne for nye kundegrupper.

Kunden stiller i dag større krav enn for bare få år siden. Kundene forventer nåå ha tilgang til all relevant informasjon. I mindre grad enn før vil kundene akseptere og velge å bestille en reise uten å vite hva det koster. Fastpris og forhåndsbetaling er vanlig overalt i samfunnet ellers, så når teknologien nå gjør dette mulig også for taxiturer, er det fint å kunne tilby kundene dette.

De fleste kjenner seg trygge når de kjører taxi og er fornøyd med servicen. «Rating» gir et ekstra lag av trygghet for kundene. Nå gjør vi det mulig å vise hvor fornøyde de er, og taxisjåføren kan glede seg over at den servicen han eller hun daglig yter vil vises ved at taxisentralen får en god rating.

Pin It on Pinterest

Share This