Taxiselskapene bruker kun sjåfører som har kjøreseddel og vandelsattest.

«Rating» gir et ekstra lag av sikkerhet som gjør at du som kunde kan være helt trygg på at du får en god opplevelse og topp service. Rating bidrar til litt ekstra service og har blitt et svært viktig konkurransemoment, på linje med pris. Tilbyderen er avhengig av å ha bra rating og resultatet er at du kan kjenne deg trygg på at du får topp service og god kvalitet. All historikk blir tatt vare på og er tilgjengelig også for sentralen, slik at det blir lettere for dem å måle kvalitetsforbedringer og iverksette ytterligere gode tiltak.

 

* Funksjonene i Mivai kan variere, alt etter hvilke avtaler vi har inngått med de lokale taxiselskapene. Dersom du ikke kan bestille direkte i appen, men må ringe, er det fordi vi ikke har avtale med selskapet. Noen selskap ønsker ikke å synliggjøre sine priser, oppgi estimert ventetid og/eller opplyse om andres brukererfaringer. For taxiselskap uten avtale har vi brukt deres veiledende priser for å beregne et estimat. Til disse taxiselskapene må man ringe for å bestille, og prisen blir som regel bestemt av taksameteret i bilen. Det kan likevel forekomme kampanjer, rabatter og spesialpriser som Mivai ikke kjenner til.

Pin It on Pinterest

Share This