Norges ledende markedsplass for taxiturer

Få flere kunder, spar penger og bygg kundelojalitet som Mivai-partner, helt gratis.

Ja, takk, jeg vil gjerne vite mer om mulighetene Mivai gir meg.

9 + 15 =

Spar penger

Mivai har investert tungt i teknologi som gjør det enkelt for kundene å bestille taxi. Våre partnere har opplevd store besparelser på sentralbord og annen manuell ordrebehandling. Som eneste aktør har vi integrasjon mot flere taxisystemer.

Last ned Mivai taxiapp

Bygg kundelojalitet!

Dine kunder forblir dine kunder også i Mivai. Som Mivai-partner får du tilgang til kraftige verktøy for å bearbeide kunder og bygge kundelojalitet.

Få flere kunder

Taxikunder stiller høye krav til tilgjengelighet og servicenivå. Med Mivai-teknologi er du alltid konkurransedyktig og lett å finne for nye kundegrupper.

Eneste uavhengige aktør

Mivai er Norges eneste reelle uavhengige markedsplass for taxiturer. Hos oss lykkes selskapene som leverer god service til fair pris, store som små.

Mivai er nå med som partner i UpTop Global Taxi Network

UpTop Global Taxi Network er opprettet for å fremme lovlig, pålitelig og trygg service, av høyeste kvalitet, til taxikundene, ved å utnytte stadig mer avansert teknologi.

OMTALE I MEDIA

Historien til Mivai

Grunderne Ole K Gulbrandsen og Jens Balchen var lei av hvor lite kundevennlige drosjenæringen var. De startet med å utvikle apper for ulike taxiselskaper.

Her holder vi til

Bosmyrkollen 2, 4620 Kristiansand, Norge

Tlf. +47 9400 8000

Kontakt oss

Go Mobile AS (Org nr 989 015 621),
Rådhusgata 3, 4611 KRISTIANSAND

Tlf: +47 9400 8000, E-post: post@gomobile.no

Mivai TAXIAPP

Vi dekker de største byene og tettstedene i Norge. For deg som reiser mye er det en stor fordel å ha én taxiapp som kan brukes når du trenger det mest.

© 2020 Mivai

Vilkår og personvern

Medlem av:

unknown

FØLG OSS PÅ

Pin It on Pinterest

Share This